preskoči na sadržaj

Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik

Login
Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Virtualna knjižnica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 12. 2011.

Ukupno: 180891
Ovaj mjesec: 201
Ovaj tjedan: 392
Danas: 42
vijesti
Obavijest - upisi u srednju školu
Marina Kljunak Čuikin / datum: 1. 7. 2020. 09:53

Obavještavamo sve učenike koji su položili prijemni ispit za upis u 1. razred srednje i 1. razred srednje pripremne da svoje upisnice trebaju poslati mailom 27. i 28. srpnja 2020. god na mail:  slobodan.begic@gmail.com.


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima
Marina Kljunak Čuikin / datum: 30. 6. 2020. 09:39

Poštovani roditelji, 

Zbog novonastale zdravstveno-sigurnosne situacije, na kraju ove školske 2019./20. godine NEĆE BITI KLASIČNE PODJELE SVJEDODŽBI U NAŠOJ ŠKOLI. SVJEDODŽBE I DAROVI NAGRAĐENIM UČENICIMA ĆE BITI PODIJELJENI U PRVOM TJEDNU - U RUJNU - KADA ZAPOČNE NOVA ŠKOLSKA 2020./21. GODINA - NA SATU SOLFEGGIA.

   ***

SVI "STARI" UČENICI KOJI NASTAVLJAJU SVOJE GLAZBENO, LIKOVNO I BALETNO OBRAZOVANJE UPISATI ĆE SE TIJEKOM MJESECA RUJNA - POČETKOM NOVE ŠKOLSKE GODINE KADA ĆE IM RAZREDNICI URUČITI UPISNICU I UGOVORE O OBRAZOVANJU.

UPISI "NOVIH" UČENIKA U GLAZBENO I BALETNO PREDŠKOLSKO I OSNOVNOŠKOLSKO OBRAZOVANJE, A KOJI SU MOLBE PODNIJELI  PUTEM MAIL-a, BITI ĆE UPISANI TEMELJEM MAIL-korespodencije. OVO SE ODNOSI NA POLAZNIKE PRVOG I DRUGOG PREDŠKOLSKOG RAZREDA GLAZBENOG OBRAZOVANJA, KAO I NA KANDIDATE KOJI ĆE POLAGATI AUDICIJU ZA UPIS U BALETNI I OSNOVNOŠKOLSKI GLAZBENI PROGRAM.

***

TAKOĐER VAS OBAVJEŠTAVAMO DA VAM, UKOLIKO STE ZAINTERESIRANI ZA OVOGODIŠNJI USPJEH  VAŠEG DJETETA, IZVOD SVJEDODŽBE iz e-Matice - bez pečata i potpisa, MOŽEMO POSLATI NA VAŠ MAIL.

Umjetnička škola Luke Sorkočevića

Dubrovnik, 29, lipnja 2020.

 

 

 


[OPŠIRNIJE]Završna izložba maturanata
Marina Kljunak Čuikin / datum: 22. 6. 2020. 18:19

Završna izložba maturanata Umjetničke škole otvorena je sinoć u Galeriji mladih u prostoru Slikarskog odjela škole na Campusu Sveučilišta u Dubrovniku. Svoje su radove izložili: Carolina Barbarić (Sudbina odluke; ulje na platnu), Ena Barčić,(Točka realnosti, kombinirana tehnika), Maro Dolenec,(I have no mouth and I must scream, kombinirana tehnika),Marie-jeanne Jukić (Bunaca; kombinirana tehnika), Nina Kasavica ( Mantra; kombinirana tehnika), Laura Martinović (Na putu k baki; animacija), Daria Morović (Pali anđeo; kombinirana tehnika),Đina Radulj (Rođenje Venere ulje na platnu, kopija po Botticelliju), Kristiana Sain (Portret; kombinirana tehnika),Jelica Šabadin (Melankolija; kombinirana tehnika), Laura Žuro (Meduzino ogledalo; kombinirana tehnika).

Izložbu je otvorio i maturante pozdravio ravnatelj Slobodan Begić, kao i njihov profesor mentor Luko Piplica, naglasivši kako "maturanti nisu imali normalne uvjete za rad u doba korone, niti redovnu nastavu, ali su radovi puno više od likovnih zapisa u doba pandemije."

Čestitamo svim maturantima, kao i njihovom mentoru i želim im uspjeh i sreću u daljnjem školovanju i radu.

Fotografije (Željko Tutnjević) pogledajte u FOTO-galeriji.


[OPŠIRNIJE]RASPORED ODRŽAVANJA DOPUNSKE NASTAVE U ŠKOLI
Marina Kljunak Čuikin / datum: 19. 6. 2020. 13:14

Od utorka 23. lipnja počinje dopunska nastava u našoj školi. Raspored termina i predmeta po danima nalazi se na poveznici OPŠIRNIJE.


[OPŠIRNIJE]Termini prijamnih ispita za šk.godinu 2020./21.
Marina Kljunak Čuikin / datum: 15. 6. 2020. 11:19

Objavljujemo uvjete i termine prijamnih ispita koji će se održati u periodu od 7. srpnja do 12.srpnja za kandidate koji žele upisati srednju školu  i to: 

  • 1.srednje pripremne glazbene škole za glazbenike teoriteičare i glazbenike pjevače
  • 1.srednje glazbene škole - glazbenici
  • 1. srednje smjer slikarski dizajner

 

Pojedinosti možete pročitati na poveznici OPŠIRNIJE.


[OPŠIRNIJE]NOVO- upute Ministarstva za upis u 1. razred srednje škole
Marina Kljunak Čuikin / datum: 19. 6. 2020. 12:23

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dostavilo je ravnateljima srednjih škola upute o provođenju upisnog postupka u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Novost od ove godine je mogućnost dostave upisnica u srednju školu, kao i ostalih dokumenata važnih za upis osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano).Prilikom dostavljanja upisnice elektroničkim putem učenik se može izjasniti o izbornim predmetima te odabiru stranih jezika

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati

Upisnice se mogu slati na mail:

1957leni@gmail.com  ili

umjetnicka.skola.luke.sorkocevica@du.t-com.hr


[OPŠIRNIJE]Upisi - predškolsko obrazovanje
Marina Kljunak Čuikin / datum: 21. 5. 2020. 15:52

UPISI U UMJETNIČKU ŠKOLU LUKE SORKOČEVIĆA DUBROVNIK

– PREDŠKOLSKO OBRAZOVANJE

Poštovani  roditelji

Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik započinje proces jednog dijela upisa u sljedeću školsku 2020. / 2021. godinu – za predškolsko glazbeno i plesno obrazovanje.

- Prvo glazbeno predškolsko obrazovanje obuhvaća obrazovanje u Dječjem glazbenom kutiću – za djecu koja će u sljedećoj školskoj godini 2020. / 2021. pohađati prvi razred osnovne škole.

- Drugo glazbeno predškolsko obrazovanje obuhvaća obrazovanje u Pripremno-početnom glazbenom obrazovanju, a za djecu koja će u sljedećoj školskoj godini 2020. / 2021. pohađati  drugi ili treći razred osnovne škole.

- Predškolsko baletno obrazovanje obuhvaća obrazovanje u Pripremnom baletnom razredu i Prvom pripremnom baletnom razredu, a za djecu koja će u sljedećoj školskoj godini 2020. / 2021. pohađati prvi – drugi – treći ili četvrti razred osnovne škole.

- Prikupljamo molbe za upis u PRVI RAZRED OSNOVNE BALETNE ŠKOLE, a za učenike koji će sljedeće školske godine 2020. / 2021. pohađati  četvrti ili peti razred osnovne škole.

Po prikupljenim molbama za učenike baletnog odjela biti će organiziran prijemni ispit.

Molimo sve zainteresirane roditelje da svoje molbe za upis u jedan od navedenih programa dostave na mail administratora škole:    1957leni@gmail.com

najkasnije do 27. lipnja 2020.

U molbi treba navesti sljedeće podatke:

ime i prezime djeteta

OIB djeteta

program za koji je zainteresiran

razred kojeg će u sljedećoj školskoj godini 2020. / 2021. pohađati u osnovnoj školi

ime i prezime roditelja/staratelja

adresa roditelja/staratelja

kontakt – broj  (telefon ili mobitel) roditelja/staratelja

 


[OPŠIRNIJE]Koncert maturanata Umjetničke škole
Marina Kljunak Čuikin / datum: 3. 6. 2020. 09:43

Koncertna dvorana Umjetničke škole Luke Sorkočevića odzvanjala je glazbom sinoć, ispred žive publike. Maturanti glazbenici njih 12 nastupilo je redom:

Klaviristica Dorotea Dragojević (mentorica Edita Čabrilo), gitaristica Ljubica Menkadžiev (mentor Tomislav Žerovnik)violinistica Antoneta Gončin (mentorica Anis Končić), udaraljkaš Anđelo Kekez (mentor Alan Polzer), fagotist Lovro Čuikin (mentor Matija Novaković), klaviristica Ina Žderić (mentorica Katarina Šnajder), oboist Ivan Beusan (mentor Emil Pešek), udaraljkaš Aleksandar Lazinica (mentor Alan Polzer), gitarist Ivo Buale (mentor Pero Škobelj), violinistica Paula Bukvić (mentorica Dora Kamber), sopranistica Valentina Elizabeta Šilje (mentorica Dubravka Hilje) i violoncellistica Nina Zvone (mentorica Ana Zanini Mozara). 

Pjevačicu i puhače na klaviru je pratila Stefani Grbić, a gudače Alberto Frka.

Gotovo puna dvorana zaorila se snažnim pljeskom oduševljenih roditelja i prijatelja. Ponosni smo što smo ispratili još jednu generaciju mladih glazbenika.Želimo im puno uspjeha na državnoj maturi i svu sreću u životu i radu.

Slika naslovnice preuzeta od Boža Lasića a fotografije Željka Tutnjevića s koncerta možete pogledati u FOTO-galeriji.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju